گروه محصولات

کتاب tusdays with morrie (سه شنبه با مری)

کتاب tusdays with morrie (سه شنبه با مری)

کتابTuesdays with Morrie

کتاب‎Tuesdays with Morrie  (سه شنبه‌ها با مری) اثر میچ آلبوم _نویسنده آمریکایی و روزنامه‌نگار ، فیلمنامه‌نویس ، نمایشنامه نویس، مجری رادیو و تلویزیون و نوازنده_  است. محفل گفت‌وگوی استاد و شاگردی یا مراد و مرید، یکی از الگو‌های کلاسیک ادبیات جهان است که نمونه‌های مختلفی از آن را می‌توان برای آن ذکر کرد؛ اما در کتاب Tuesdays with Morrie( سه شنبه‌ها با مری) با یکی از بهترین نمونه‌های معاصر چنین مواجه‌ای رو به رو می‌شوید.در این کتاب که چندین سال در لیست پرفروش‌ترین آثار غیرداستانی نیویورک تایمز بوده است و  همچنین در دسته‌ی خاطرات‌نویسی و داستان‌های واقعی قرار می‌گیرد.

Tuesdays with Morrie (سه شنبه‌ها با مری) روایتی بی‌نظیر و الهام بخش از آخرین درس‌های زندگی استاد موری شوارتز ، جامعه شناسی، است که در بستر بیماری با شاگرد سابق خود، میچ آلبوم، در روزهای سه شنبه به اشتراک می‌گذارد. این کتاب با قلمی صمیمی و دلنشین در اختیار مخاطب قرار گرفته شده است. این کتاب خواننده را به سفری عمیق به درون مفاهیم پایه‌ی زندگی همچون عشق، مرگ، بخشش، خانواده و معنا واقعی خوشبختی می‌برد.

برای خرید کتاب زبان کلیک کنید.

درباره نویسنده کتاب Tuesdays With Morrie (میچ آلبوم)

میچ دیوید آلبوم نویسندگان، روزنامه‌نگار ، فیلم‌نامه نویس، نمایشنامه‌نویس، مجری رادیو و تلویزیون و نوازنده‌ی آمریکایی در 23 می سالدر 1958 در پاسیائیک، نیوجرسی به دنیا آمد. کتاب‎Tuesdays with Morrie( سه شنبه‌ها با مری) او بیش از 35 میلیون نسخه در جهان به فروش رسیده است.میچ آلبوم بیشتر به خاطر داستان‌های الهام بخش و موضوعاتی که با الهام از کتاب‌ها، نمایشنامه‌ها و فیلم‌هایش نوشته شناخته شود. او سفری به ایران نیز داشته است. آلبوم در حال حاضر همراه با همسر خود در شهر دیترویت ایالت میشیگان زندگی می‌کند.

جوایز و افتخارات کتابTuesdays with Morrie( سه شنبه‌ها با مری)

  • از پرفروش‌ترین کتاب‌‌های نیویورک تایمز برای هفت سال متوالی
  • رتبه‌ی اول کتاب‌های زندگی‌نامه‌ی معلمان و مربیان
  • رتبه‌ی اول کتاب‌های حوزه‌ی جامعه‌شناسی مرگ

نکوداشت‌های کتابTuesdays with Morrie( سه شنبه‌ها با مری)

  •          کتاب میچ آلبوم هدیه‌ای به بشریت است. (روزنامه‌ی فیلادلفیا ایکوایرر)
  •          کتابی شگفت‌انگیز و داستانی که نویسنده‌ای باذوق، از صمیم قلب روایت می‌کند. (روزنامه‌ی لس آنجلس تایمز)
  •          اثری فوق‌العاده‌ از ادبیات مرگ. (روزنامه‌ی بوستون گلاب)
  •          یکی از آن کتاب‌هایی که به مرور زمان دل‌های مردم را به خود جذب کرد. (روزنامه‌ی میلواکی ژورنال سنتینل)
  •          داستانی نغز و ساده درباره‌ی نویسنده‌ای که فرصتی دوباره می‌یابد تا زندگی را از طریق مرگ یک دوست بیابد. (روزنامه‌ی تامپا تریبون)
  •          شیرین و پرمغز، مانند میوه‌های تازه‌ی تابستانی... این کتاب باید با صدای بلند خوانده شود. (روزنامه‌ی یواس‌ای تودی)
اقتباس‌های سینمایی و نمایشی از کتابTuesdays with Morrie
  •          در سال 1999، بر اساس کتاب سه‌شنبه‌ها با موری نوشته‌ی میچ آلبوم، درامی تلویزیونی با همین نام اقتباس و ساخته شد. فیلم سه‌شنبه‌ها با موری (Tuesdays with Morrie) را مایک جکسون (Mick Jackson)، کارگردان آمریکایی، کارگردانی نموده و اپرا وینفری تولید کرده است. جک لمون در نقش شوارتز و هنک آزاریا در نقش میچ آلبوم، از ستارگان این فیلم هستند.
  •          در نوامبر 2002، میچ آلبوم به همراه جفری هچر، نمایشنامه‌نویس تحسین‌برانگیز، نمایشنامه‌ای را با اقتباس از کتاب سه شنبه‌ها با موری در تئاتر مینتا لین روی صحنه بردند.
  •          در بهار سال 2024 نیز، اجرای قوی‌تری از این نمایشنامه را شرکت تئاتر سگ دریایی بر صحنه برد.

کتاب tusdays with morrie (سه شنبه با مری)

بخشی از کتاب Tuesdays with Morrie

او داخل کلاس می‌شود، می‌نشیند و حرفی نمی‌زند. او به ما نگاه می‌کند و ما او را نگاه می‌کنیم. در شروع کلاس صدای خنده‌هایی شنیده می‌شود، ولی موری با بی‌توجهی شانه‌هایش را بالا می‌اندازد و در آخر یک سکوت مطلق بر کلاس حاکم می‌شود و ما آرام‌آرام می‌توانیم کوچک‌ترین صداها را هم تشخیص دهیم. صدای شوفاژ که از گوشه‌ی اتاق به گوش می‌رسد و نیز صدای نفس‌نفس زدن یکی از بچه‌های چاق و هیکلی کلاس را می‌توانستیم بشنویم. چند نفر از دانشجویان حوصله‌شان سر می‌رود و اعتراض می‌کنند. «پس کی قرار است صحبت کند؟» آرام و قرار نداریم و به ساعت‌های‌مان نگاهی می‌اندازیم. عده‌ای از دانشجویان سعی دارند با نگاه کردن بیرون از پنجره خودشان را بی‌تفاوت نشان دهند. این سکوت به‌طور دقیق پانزده دقیقه ادامه داشت، تا بالاخره موری سکوت را می‌شکند و می‌گوید: «الان این‌جا چه حادثه‌ای در حال به‌وقوع پیوستن است؟»

آرام‌آرام بحث جالب می‌شود و رو به داغی می‌رود. همان حادثه‌ای که موری از ابتدای کلاس دوست داشت رخ دهد. آری، بحث درباره‌ی تأثیر سکوت در روابط انسانی. چرا سکوت باعث خجالت ما می‌شود؟ مگر در هیاهو و شلوغی چه راحتی پنهان شده است؟

سکوت هرگز برای من آزاردهنده نیست. با وجود همه‌ی سروصداهایی که با دوستانم در روابطم برقرار می‌کنم، ولی با این حال نمی‌توانم از احساساتم به‌راحتی با دیگران حرف بزنم، به‌ویژه در برابر هم‌کلاسی‌هایم. اگر جوّ کلاس اجازه می‌داد و سکوت لازم بود، من قادر بودم ساعت‌ها در سکوت به سر ببرم و حرفی نزنم.

برای خرید کتابTuesdays with Morrie کلیک کنید.

 

ثبت نظر