گروه محصولات

کتاب هنر جنگ (the art of the war)

the art of the war

کتاب هنر جنگ (the art of the war)

کتاب هنر جنگ ،the art of the war، اثر سون تزو، اثر فرمانده‌ی نظامی و فیلسوف چینی، درس‌های ست از قلب سده‌ی چهارم پیش از میلاد مسیح، همچنان تازه و امروزی! این کتاب به عنوان یکی از قدیمی‌ترین رساله‌های آموزش رزم و تکنیک‌های جنگی شناخته می‌شود که نسل به نسل خود را به دست انسان امروزی رسیده است؛ کتابی که آموزه‌ها و اندرز‌های آن محدود به موقعیت رزم و جنگ نیست و بلکه در دنیای سیاست، استراتژی‌های تجاری و شغلی و حتی اصول و فنون زندگی روزمره نیز حرفی برای گفتن دارد.

جوایز و نوکوداشت‌های کتاب هنر جنگ (the art of the war)

جایزه‌ی شناخته‌شده‌ترین آثار کلاسیک در حوزه‌ی آموزش رزم‌آوری با قدمت 2500 سال

جایزه‌ی تأثیرگذارترین متن نوشته‌شده در شرق آسیا، در باب استراتژی‌های جنگی

همچنین میتوان به نکوداشت‌ای این کتاب اشاره کرد:

مطالعه‌ی کتاب هنر جنگ همیشه مفید خواهد بود؛ زیرا به همان‌اندازه که یک اثر تاکتیکی درباره‌ی نبرد است، یک اثر فلسفی نیز هست. (نیویورک تایمز)

از پرفایده‌ترین کتاب‌هایی که درباب راهبردهای خردمندانه به نگارش درآمده است. این کتاب حتی برای جنگجویانی که در شرکت‌های امروزی به رقابت می‌پردازند یا برای افرادی که در اتاق هیئت مدیره به دنبال مزیت و برتری هستند نیز کاربرد دارد. در کل می‌توان گفت، هر کسی که در راستای به دست آوردن برتری در تلاش است، از خواندن این کتاب بهره‌مند خواهد شد. (بارنز اند نوبل)

سون تزو در اثر خود، فشرده‌ای از دیدگاهش درباره‌ی مسائل مختلف چون خرد، حرکت، هوشمندی، انگیزه‌، انعطاف نظر، صداقت، راز‌داری، مسئولیت‌پذیری و عمل‌گرایی ارائه می‌دهد. (آمازون)

حتی یک پیام یا نکته‌ی تاریخی دور از واقعیت و مبهم نیز در این کتاب پیدا نمی‌شود. (نیوزویک)

تلفیقی گیرا میان شاعرانگی و عمل‌گرایی. (آیریش تایمز)

قتباس‌های سینمایی از کتاب هنر جنگ

در سال 2000 میلادی، کریستیان دوگای (Christian Duguay)، کارگردان کانادایی با اقتباس از این کتاب سون تزو، فیلمی اکشن به نام هنر جنگ (The Art of War) را بر پرده‌های سینما به نمایش درآورد.

سال 2008 تلویزیون چین، سریالی به نام بینگ شنگ (Bing Sheng) را بر همین اساس پخش کرد.

در سال 2009 نیز شبکه‌ی نتفلیکس با اقتباس از کتاب هنر جنگ، مستندی تاریخی با همین عنوان را برای مخاطبانش پخش کرد. کارگردان این مستند تلویزیونی، دیوید پادروش (David Padrusch) بود.

the art of the war

درباره‌ی سون تزو

راه‌هایی هستند که نباید در پیش گرفته شوند، ارتش‌هایی هستند که نباید حمله شوند، شهرهایی هستند که نباید محاصره شوند، جاهایی هستند که نباید سرشان جنگید. دستوراتی از فرمانروا هستند که نباید اطاعت شوند! (سون تزو)

سون تزو ( sun tzu) در سال 544 پیش از میلاد مسیح به‌دنیا امد از محل تولد سون تزو در منابع مختلف اخلاف نظر‌هایی وجود دارد، اما منبع معتبری تولد او را شهر چی اعلام کرده است. سون تزو، خالق کتاب «هنر رزم یا هنر جنگ»، یکی از قدرتمند‌ترین فیلسوفان، فرماندهان و استراتژیست‌های ارتش چین بود. او هم‌زمان با متفکر بزرگ، کنفوسیوس، زندگی می‌کرد و با نوشتن کتابش، تأثیر بسیاری بر فلسفه‌ی شرقی گذاشت.

بخشی از کتاب هنر جنگ (the art of the war)

در عصر «امیران جنگجو» یک ارتش چینی با آرایش جنگی خویش نمایش جالب توجهی عرضه می‌داشت و هنگامی که گروه‌های گوناگون ارتش با صفوف فشرده‌ی خویش انبوهی عَلَم و درفش ابریشم‌دوزی‌شده به اهتزاز درمی‌آوردند، که همگی مزین به تصویرهای پلنگ، پرنده، اژدها، مار، ققنوس و سنگ‌پشت که علامت ستاد کل ارتش و ستادهای معاونان و دستیاران او که فرماندهی جناح‌ها را بر عهده داشتند، بودند، منظره‌ای بسیار تماشایی به وجود می‌آمد. حرکات و مانورهای این ارتش رنگارنگ موجب انحراف دقت و توجه دشمن می‌شد و اجازه می‌داد تا عملیات چی Chi بر روی مواضع خلفی دشمن و بر روی جناح‌های او، تا عمق زیاد، به اجرا درآید.

سازمانی که سون تزو توصیه می‌کند و به تشریح آن می‌پردازد، به ستون‌های در حال حرکت ارتش، نرمش و انعطاف قابل توجهی می‌داد؛ و از سوی دیگر، نقطه‌های پیوند عناصر گوناگون، به گونه‌ای بود که گسترش سریع و مناسب برای نبرد را به سهولت ممکن می‌ساخت.

برای خرید کتاب با تخفیف ویژه کلیک کنید.

ثبت نظر